Terug naar de stal

Beste zwijnders van het Vlaamse land,

Het is eindelijk weer zo ver: het academiejaar is herbegonnen en alle Zeugen verzamelen zich weer in dezelfde Gentse stal. De zomer heeft ongetwijfeld deugd gedaan, maar toch zijn we altijd blij als de wolken weer donkerder worden en weken weer gevuld met studentikoze activiteiten. Zulma de Zeug ontwaakt uit haar zomerslaap en haar discipelen zijn weer klaar om hun clublied het luidst van alle verenigingen door de Gentse straten te doen weergalmen!

Met een nieuw jaar komt natuurlijk ook een nieuw praesidium dat zich sinds vandaag beleefd voorstelt op deze website. Rep je als de donder naar deze pagina om ons al wat beter te leren kennen, maar kom vooral af naar onze activiteiten om ons in onze natuurlijke habitat aan het werk te zien. Over activiteiten gesproken, sinds vandaag kun je ook hier onze kalender voor het eerste semester vinden. Noteer alle data en hou ze vrij alsof je leven ervan af hangt, want ik ben er zeker van dat jullie net als ik staan te popelen om weer een goeie ouderwetse Zeugactiviteit mee te maken!

Ik hoop jullie allemaal binnenkort te zien en kan niet wachten om dit jaar weer het zwijn uit te hangen met jullie allemaal xxx

Leave a comment